Wachten op papa…

Papa is sinds dinsdag in Spanje. En ik mis hem heel erg. Maar vandaag komt hij terug!! Terwijl we wachten op papa doen we wel leuke dingen – dan gaat de tijd namelijk sneller. ’s Ochtends gaan we dansen: ik in het Tinkerbell kostuum (het is namelijk Halloween). Daarna gaan we koffie drinken en spelen bij Kids Planet. En we vieren Nienke’s verjaardag!! Daarna ben ik zo gesloopt dat ik op de fiets in slaap val… En ’s middags spring ik fluitend over straat, ga ik ongegeneerd mensen kijken en gaan we ook nog naar de speeltuin. Tot papa komt!!!

20141031-1 20141031-2 20141031-3 20141031-4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.